Vineri, Mai 27, 2011, 01:22 AM 

Cine e Barbara?
     media: 0.00 din 0 voturi

Cam asta e intrebarea care m-a framnatat cand am deschis mailul lui Dan de la ASA. In cazul in care ati uitat, Dan e recruiterul "profesionist" care ma plaseaza pe la diferite firme din diferite tari fara sa ma intrebe in prealabil. De data asta imi plaseaza (desi e mai corect sa zic "ne" plaseaza) un email cu titlul exclusivist 'Urgent!! Aceasta pozitie nu e pe piata! Super salariu! Special pentru tine". Bineinteles, urmeaza balariile chipurile particularizate gen 'Hei, ce mai faci? Sper ca esti bine. Am pozitia pozitilor care te asteapta".

Din pacate pentru el, telefonul de pe care citesc emailurile e un nokia 5300 din 1900 toamna asa ca nu-mi afiseaza decat codul sursa. Care cum credeti ca suna?

Thread-Topic: URGENT THIS POSITION IS NOT ON THE MARKET - *** Switzerland (?**** to ?**** base salary)thread-index: AcwbvuN6dpvwI3E8She098S1lRfO/Q==From: "Dan *****" d****@asarecruitment.co.ukImportance: normalPriority: normalTo: Return-Path: < +.+-=-+.+2-+.-+=+-.+- >X-OriginalArrivalTime: 26 May 2011 16:06:36.0065 (UTC) FILETIME=[E373B910:01CC1BBE]

content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Dear Barbara Dear unique2 I hope all is well. = I would like to bring an *** career opportunity to =your attention with a large global leading industry client based in =Switzerland. They are seeking the following:

bla bla bla

Ce credeti ca a facut Dan? Avea doi candidati dar i-era lene sa scrie doua mesaje particularizate. Asa ca i-a scris Barbarei, a dat un copy, a dat send, a deschis un nou email pentru mine, a dat paste in Outlook si a inlocuit Barbara cu numele meu. Si asa a iesit 'cel mai particularizat' mail din istorie.

Of, of, Dane, Dane, daca faceai informatica la ASE cu Bogdan Ionescu erai si acum in anul II ! Daca titlul din body-ul mailului e 'Draga Barbara', nu poti sa stergi decat textul! Numele titlului in codul sursa ramane... 'Draga Barbara" chiar daca recipientul e unique2 !!


Joi, Mai 26, 2011, 02:27 AM 

Biblia si hindusul
     media: 0.00 din 0 voturi

Chiar daca in ultima vreme am avut alte preocupari decat blogul, asta nu sufera nicio amanare! Azi am aflat, azi dau pe blog. Breaking news! E prea de tot sa mai astept dimineata.

Vorbeam nu cu (foarte) mult timp in urma de unul din mai marii dirijori din firma si anume Marele (H)indus. Ei bine, se pare ca nu eram prea actualizat cu convingerile lui religioase. Satul de elefanti cu 5 picioare si alti sfinti de pe la gradina zoo indusi de religia lui, managerul nostru a trecut la crestinism. Mai precis la religia Romano-Catolica, fapt care explica si mai greu intamplarea urmatoare. In sensul ca daca era vreun martor sau cine stie ce secta de prin americi mai intelegeam, dar asa...

Pana aici nimic suspect, sunt convins ca nu e nici primul, si cu siguranta nici ultimul care face pasul asta. Dupa cum deja sunt convins ca stiti, Marele (h)indus, pardon cre(s)tin este si consilier. Adica are niste nefericiti de consiliati veniti nu cu mult timp de pe bancile liceului (in cel mai bun caz al facultatii) pe care sa-i ghideze in cariera. Printre ei si o est-europeanca, s-o numim Inchipuita. Pseudonimul este ales in mod aleator, orice asemanare cu realitatea este doar o coincidenta.

Si dupa cum la consilier se vine doar cu probleme, Inchipuita l-a convocat pe managerul nostru intr-o sedinta. Problema ei nu era inchipuita. Fusese parasita de logodnicul cu care fusese impreuna 7 ani si care o si adusese pe insula, autoritatile i-au revocat permisul de munca si ca atare trebuia nu numai sa-si caute o slujba dar si o alta tara. La care omul nostru zambeste ca si cum ar fi gasit solutia la toate problemele, scoate o Biblie si-i spune:

Toate astea ti se intampla pentru ca nu-l ai pe Dumnezeu in inima!


P.s. Cred ca la anul ma fac astia consilier si pe mine. Orice ajutor in forma de Biblii in limba engleza este bine venit din partea cititorilor.

P.s. 2 N-am uitat de postul cu Dl. Ridicol si Snobul Snobilor. E in lucru. Si ridicol in acelasi timp.

P.s. 3 Ca tot veni vorba de religie, cica si-a facut biserica ortodoxa romana banca si da credite. Dobanda (nominala): 6%. DAE (Dobanda Anuala Efectiva): nu vreti sa stiti dar are 2-3 cifre inainte de virgula. Ok, fac un XIRR in Excel si revin pe blog cu calculele.


E-mail: corporatistu@gmail.com

Cautare

Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Dracu

CAPITAL

Ziarul Financiar

Prosport

Blog Status

Vizitatori:304.306
Insemnari:223
Comentarii:275
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare