Vineri, Mai 27, 2011, 01:22 AM 

Cine e Barbara?
     media: 0.00 din 0 voturi

Cam asta e intrebarea care m-a framnatat cand am deschis mailul lui Dan de la ASA. In cazul in care ati uitat, Dan e recruiterul "profesionist" care ma plaseaza pe la diferite firme din diferite tari fara sa ma intrebe in prealabil. De data asta imi plaseaza (desi e mai corect sa zic "ne" plaseaza) un email cu titlul exclusivist 'Urgent!! Aceasta pozitie nu e pe piata! Super salariu! Special pentru tine". Bineinteles, urmeaza balariile chipurile particularizate gen 'Hei, ce mai faci? Sper ca esti bine. Am pozitia pozitilor care te asteapta".

Din pacate pentru el, telefonul de pe care citesc emailurile e un nokia 5300 din 1900 toamna asa ca nu-mi afiseaza decat codul sursa. Care cum credeti ca suna?

Thread-Topic: URGENT THIS POSITION IS NOT ON THE MARKET - *** Switzerland (?**** to ?**** base salary)thread-index: AcwbvuN6dpvwI3E8She098S1lRfO/Q==From: "Dan *****" d****@asarecruitment.co.ukImportance: normalPriority: normalTo: Return-Path: < +.+-=-+.+2-+.-+=+-.+- >X-OriginalArrivalTime: 26 May 2011 16:06:36.0065 (UTC) FILETIME=[E373B910:01CC1BBE]

content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Dear Barbara Dear unique2 I hope all is well. = I would like to bring an *** career opportunity to =your attention with a large global leading industry client based in =Switzerland. They are seeking the following:

bla bla bla

Ce credeti ca a facut Dan? Avea doi candidati dar i-era lene sa scrie doua mesaje particularizate. Asa ca i-a scris Barbarei, a dat un copy, a dat send, a deschis un nou email pentru mine, a dat paste in Outlook si a inlocuit Barbara cu numele meu. Si asa a iesit 'cel mai particularizat' mail din istorie.

Of, of, Dane, Dane, daca faceai informatica la ASE cu Bogdan Ionescu erai si acum in anul II ! Daca titlul din body-ul mailului e 'Draga Barbara', nu poti sa stergi decat textul! Numele titlului in codul sursa ramane... 'Draga Barbara" chiar daca recipientul e unique2 !!Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  E-mail: corporatistu@gmail.com

  Cautare

  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Dracu

  CAPITAL

  Ziarul Financiar

  Prosport

  Blog Status

  Vizitatori:304.313
  Insemnari:223
  Comentarii:275
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare