Joi, Mai 26, 2011, 02:27 AM 

Biblia si hindusul
     media: 0.00 din 0 voturi

Chiar daca in ultima vreme am avut alte preocupari decat blogul, asta nu sufera nicio amanare! Azi am aflat, azi dau pe blog. Breaking news! E prea de tot sa mai astept dimineata.

Vorbeam nu cu (foarte) mult timp in urma de unul din mai marii dirijori din firma si anume Marele (H)indus. Ei bine, se pare ca nu eram prea actualizat cu convingerile lui religioase. Satul de elefanti cu 5 picioare si alti sfinti de pe la gradina zoo indusi de religia lui, managerul nostru a trecut la crestinism. Mai precis la religia Romano-Catolica, fapt care explica si mai greu intamplarea urmatoare. In sensul ca daca era vreun martor sau cine stie ce secta de prin americi mai intelegeam, dar asa...

Pana aici nimic suspect, sunt convins ca nu e nici primul, si cu siguranta nici ultimul care face pasul asta. Dupa cum deja sunt convins ca stiti, Marele (h)indus, pardon cre(s)tin este si consilier. Adica are niste nefericiti de consiliati veniti nu cu mult timp de pe bancile liceului (in cel mai bun caz al facultatii) pe care sa-i ghideze in cariera. Printre ei si o est-europeanca, s-o numim Inchipuita. Pseudonimul este ales in mod aleator, orice asemanare cu realitatea este doar o coincidenta.

Si dupa cum la consilier se vine doar cu probleme, Inchipuita l-a convocat pe managerul nostru intr-o sedinta. Problema ei nu era inchipuita. Fusese parasita de logodnicul cu care fusese impreuna 7 ani si care o si adusese pe insula, autoritatile i-au revocat permisul de munca si ca atare trebuia nu numai sa-si caute o slujba dar si o alta tara. La care omul nostru zambeste ca si cum ar fi gasit solutia la toate problemele, scoate o Biblie si-i spune:

Toate astea ti se intampla pentru ca nu-l ai pe Dumnezeu in inima!


P.s. Cred ca la anul ma fac astia consilier si pe mine. Orice ajutor in forma de Biblii in limba engleza este bine venit din partea cititorilor.

P.s. 2 N-am uitat de postul cu Dl. Ridicol si Snobul Snobilor. E in lucru. Si ridicol in acelasi timp.

P.s. 3 Ca tot veni vorba de religie, cica si-a facut biserica ortodoxa romana banca si da credite. Dobanda (nominala): 6%. DAE (Dobanda Anuala Efectiva): nu vreti sa stiti dar are 2-3 cifre inainte de virgula. Ok, fac un XIRR in Excel si revin pe blog cu calculele.


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  E-mail: corporatistu@gmail.com

  Cautare

  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Dracu

  CAPITAL

  Ziarul Financiar

  Prosport

  Blog Status

  Vizitatori:304.359
  Insemnari:223
  Comentarii:275
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare