Marti, Ianuarie 19, 2010, 02:24 AM 

Stai!
     media: 5.00 din 1 vot

Dupa alergatura cu Hitler am crezut ca vine o perioada mai relaxata. Am crezut, n-am dat cu parul! Adica na, asa parea. Lucrurile nu sunt insa ceea ce par a fi in corporatism. Oricat as fi stat in banca mea sa scap de tirul de intrebari al Reactionarului, nimic nu m-a putut feri de privirea de uliu a dlui Metodologie.

Sa tot fi fost 5:40 dupa-masa cand ma pregateam s-o intind si eu ca tot omu (dupa ce majoritatea plecasera), cand Dl. M apare stand cu manutele in buzunar spunand Noi n-am verificat aia, n-asa? Eu stau mirat, doar doar o trece mai departe . Habar n-aveam.

Noroc ca Dl. M are o pornire umanitara si ma ghideaza pornind de la dosarul anului trecut. E simplu, zice el, te uiti aici, ai marja de 1.657 si pe Bloomberg e…. 3.42? De ce? Hm.. O ferestruica Lotus Notes cu doua optiuni se suprapune peste Excel-ul confuz. Simt cum mainile o iau rapid spre gatul negru cand omul sta linistit si apasa Open Mail.

Ce-o fi asta?, zice el, apasand un link. Ochii imi iau foc déjà de la combinatia ucigatoare laptop de serviciu – wii acasa. Ei bine, nu vreau sa stiu ce e AIA! Vreau sa ma lase sa plec. Look!, zice el entuziasmat. Ia uite cate timesheeturi am lipsa! Stau bine! Mda, deschisese situatia timesheeturilor lipsa si statea foarte bine pe scaunul ala. Look at this guy!, spune el razand selectand cu mirare cele 5 timesheeturi lipsa din dreptul unui individ.

Numai ca era o fata, nu un tip si, fiind partenera principal de asternut a regelui partner, ar fi putut sa aiba si 52/ an ca tot ar fi stat lejer. Omul sta pe spate si admira, se vede ca n-are treaba. Metodologel, zic eu preocupat, ma duc la mine sa vad daca am fisierul de anul trecut in calculator! M. se panicheaza. Stai!, zise repede. Stai ca-l gasesc si eu, uite-l aici!

Ma ia si-mi arata. Uite, aici aveam 2.5672 si uite pe Bloomberg tot 2.5672 la marja, deci ne uitam aici, da?. Hai sa vedem si anul asta. Uite, ai 1.657 aici si pe Bloomberg e tot…. 3.42?? De ce naiba? Omul sta pe ganduri, eu stau ca pe cuie mai ales ca afara sta sa ploua. Look at this cash!!, zice el stand pe spate si admirand. Ma uit si stau ca prostu sa se uite el la… ce credeti? La alta situatie cu vanzarile pe fiecare manager!!

Wow, stau bine, nu? Ia uite la astia, ce putin au vandut! Mda, daca toti ceilalti ar fi zburat, el ar fi stat cu siguranta! Metodologuta draga, ce facem cu verificarea aia?, il luai eu miros simtind ca nu stau bine deloc. Cu nervii. Aaa, hmm, sa mai incercam odata… uite pe Blooomberg e 3.42 si aici e … 1.657. Mai bine vorbim maine cu clientul. Ii zicem sa stea cu noi sa ne explice!

La raul Piedra am sezut si-am plans, as fi zis eu daca as fi fost Paulo Coelho. Dar nefiind Coelho, am sezut pe scaun sa ma reculeg. Trecuse de ora 7, deci statusem o ora jumate… degeaba! Si cand te gandesti ca Busy seasonul sta sa inceapa!


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  E-mail: corporatistu@gmail.com

  Cautare

  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Dracu

  CAPITAL

  Ziarul Financiar

  Prosport

  Blog Status

  Vizitatori:304.615
  Insemnari:223
  Comentarii:275
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare