Marti, Noiembrie 17, 2009, 01:06 AM 

De ce? De campanie (electorala)
     media: 0.00 din 0 voturi

Seara corporatistului trimis in delegatie in Anglia este mult mai putin spectaculoasa decat s-ar putea crede. Exilat adesea intr-un satuc in care si-a gasit clientul sa-si faca parc industrial , intr-un hotel in care nu e nici sala, nic internet, nici televiziune prin cablu decat cu plata suplimentara, aruncatul la privirea la BBC pare a fi singurul sport la indemana. Si ce vede? Vede niste idioti cu bani si masini care au ajuns... in RomaniaDupa ce isi fac de cap si isi imagineaza ca Romania e tara in care se arunca cu pietre in tigani, distrug total un Sandero nou doar pentru ca le face placere, inconstientii ajung in Transfagarasan unde ii puteti vedea lasandu-se in voia sorti.

Din pacate, nu le-a iesit nicio groapa in cale, asa ca cei trei retardati au ajuns la urmatoarea destinatie: Casa Poporului . Televiziunea de propaganda a mogulului, detinatoarea drepturilor tv in Romania, s-a grabit sa ne prezinte imaginile de la filmari. Filmari la care, au dat dovada din nou de inconstienta alergand cu cateva sute la ora prin tunelurile din Casa Poporului.

Conform Evenimentului Zilei, Antena 3, postul românesc care transmite emisiunea auto „Top Gear”, nu ştie exact când va difuza episodul „Decapotabile în România”. Antena 3 a oprit transmiterea emisiunii la începutul campaniei electorale. „Nu este ceva sigur, se discutase ca acest episod să apară şi la noi, în decembrie, dar nu este nimic stabilit”, a declarat Carla Donciu, PR Antena 3.

Eee, lasa ca stie corporatistu de ce nu a fost difuzat. Conform emisiunii de pe BBC, permisiunea (inconstienta de altfel) de a galopa prin tuneluri a fost acordata de un inalt demnitar. Care demnitar? Uite, asta, votai-as protejatu duminica!Comentarii

 1. raluca

  buna. nu stiu daca de prin toate canalele pe care a circulat deja, povestea lui Razvan, coleg la Deloitte, a ajuns si la tine.
  daca nu:
  - http://www.razvan-zainescu.eu/home/
  - http://razvanzainescu.wordpress.com/about/
  te rog si sper sa duci vorba mai departe si sa fim citi mai multi aproape de el, fiecare cum poate.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
E-mail: corporatistu@gmail.com

Cautare

Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Dracu

CAPITAL

Ziarul Financiar

Prosport

Blog Status

Vizitatori:304.360
Insemnari:223
Comentarii:275
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare