Luni, Octombrie 5, 2009, 11:47 PM 

O gura inchisa...
     media: 0.00 din 0 voturi

... e o gura departe. Sau cel putin asa s-a gandit Regele Arthur dupa ce anuntarea promovarilor si a (ne)cresterii salariilor a starnit reactii care de care mai diverse. Asa ca n-a asteptat sa digeram bine vestea primita marti seara ca miercuri a mai aruncat un palos. Vorba vine unul, a aruncat cate unul in fiecare directie asa ca mai mult de jumatate din sclavi au cautat ceva trollere prin debara si au inceput sa-si faca bagajul.

Ei nu, nu ne-a dat afara, de altfel nici n-are cum fara 3 luni preaviz. A scos palosul asa si a indreptat varful spre nord-est unde trona amenintatoare Anglia. Bun strateg, Regele a stiut maxima Divide et impera, alocandu-i pe sclaveti in colturi diferite ale metropolei londoneze. Dupa guralivitatea fiecaruia, i-a lasat sa zaca acolo intre 2 si 5 saptamani.

Hai ma, ca n-o fi Dracu asa de negru!, m-am imbarbatat eu cu gandul la cele 3 saptamani de pribegie in locul in care a intarcat mutu iapa. Ei nu, Dracul era alb dupa culoarea norilor care m-au intampinat inca de azi dimineata pe aeroportul insular. Pe o ploaie torentiala , am apucat sa intru in avion cu noaptea in cap pentru a ajunge cu chiu cu vai la 8 dimineata pe Gatwick.

Desi destinatia finala era undeva la 60 de km distanta de aeroport, instructiunile erau clare. Trebuia sa iau trenul pana in buricul Londrei (la nord), sa iau metroul pana spre sud-vest, dupa care sa iau din nou un tren spre sud si sa termin glorios luand un taxi si mai la... sud Astfel, faceam o economie super-marfa de vreo 30 de lire, desi faceam 3 ore in loc de una pe drum. Dar ma rog, e criza, n-are firma bani.

Dupa adevarate lupte de dat din coate, am reusit sa ajung la Paddington aproapre de ora 10. De aici, trenul a plecat scartand si trosnind ca ultimul marfar. Dupa 20 de minute, trenul a oprit. In plin camp. Din pacate, nu era un semnal de alarma tras, era chiar statia la care trebuia sa cobor. M-au intampinat o serie de pakistanezi, indieni si alte natii care-si traiau viata din taximetrie. Chiar am vrut sa-i fac o poza unuia care semana perfect cu soferul din videoclipul lui Dr. Bombay (Calcutta).

Pana la urma am gasit unul cu o figura mai normala si l-am lasat sa ma duca la clientul de peste mari si tari. Cele trei blocuri si doua baruri din orasel s-au pierdut repede in goana taxiului care se pierdea rapid in palcul de padurici. In cele din urma a incetinit intrebandu-ma ceva cu un accent de nedeslusit. Am inteles ca vrea sa-i spun numele firmei. Fiind asa de adormit, am spus fix numele concurentului nr. 1

Dar ce mai conta? Ajunsesem in sfarsit intr-un loc uscat in care puteam astepta sa se faca ceasul 5 ca sa plec la hotel. La care hotel am ajuns dupa inca o plimbare cu taxiul printre codrii de arama. Cum primul orasel care avea si gara in care am coborat n-avea hoteluri, am fost cazati la un fel de han presupun, inconjurat de cata frunza cata iarba in care singura modalitate de aprovizionare este room serviceul.

Aici o sa ma chinui eu cu un client a carui afacere nu prea o inteleg. Tot aici o sa-mi petrec 3 week-enduri. Printre care si cel cu ziua mea. Si asta pentru ca.... el poate!


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  E-mail: corporatistu@gmail.com

  Cautare

  Categorii

  Aboneaza-te la insemnari


  Dracu

  CAPITAL

  Ziarul Financiar

  Prosport

  Blog Status

  Vizitatori:304.642
  Insemnari:223
  Comentarii:275
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare