Marti, Ianuarie 29, 2008, 05:20 AM 

In loc de "La multi ani"
     media: 0.00 din 0 voturi

Daca timpul ar mai fi avut putina rabdare, Raluca ar fi implinit azi 32 de ani. N-a fost insa sa fie. Probabil ca acum un an nu se astepta nimeni ca Ralucai sa ii fie urat pentru ultima oara “La multi ani”. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa mai traiasca doar trei luni.

Raluca era o fata frumoasa, zambitoare, mereu amabila si bine dispusa. Cand nu era la serviciu in mijlocul dosarelor si al laptopurilor, era adesea inconjurata de prieteni, lucru relevat de altfel si de site. Timpul liber, putin cat era, si-l petrecea cu prietenii sau dedicandu-se hobby-urilor sale. Raluca lua lectii de karate, dar si de limba franceza , de altfel utile viitorului ei job din Luxemburg.

O sa-mi amintesc mereu de Raluca asa cum apare in poza de mai sus. Vesela, zambitoare si facand haz de necazurile inerente fiecarei zi. Viata intre calculatoare, birouri si camere de hotel n-a facut-o sa-si piarda simtul umorului. E-mailul auditorului e plin de presiuni, de lucruri cerute azi al caror termen este ieri, de intrebari fara sens de la clienti.

Poate daca si-ar fi luat inima-n dinti si le-ar fi spus NU, astazi as fi sunat-o sa-i spun ‘La multi ani’. Viata este insa imprevizibila. Nu poti sti niciodata ce se poate intampla.

Poate ar trebui sa fac in primul rand ceva cu mine. Cred ca ar trebui sa nu mai imi repet ca viata mea e distrusa si ca nu exista viata dupa Cristina. Ar trebui sa-mi propun sa imi petrec astfel aniversarile si zilele de nastere decat lacrimand la amintirele frumoase. Daca nu pentru mine, poate pentru Raluca.

Poate ar trebui sa ne gandim mai bine cand refuzam micile placeri pe motivul muncii suplimentare. Sa nu mai refuzam prietenei/prietenului o plimbare in parc datorita unui proiect care trebuie terminat ‘ieri’. Sa nu mai spunem nu unei invitatii la o cafea adresate de catre un prieten pentru ca trebuie sa muncim sau sa invatam la examene. Ar trebui sa invatam sa “traim”mai mult.

Pentru Raluca, acum este prea tarziu. Pentru noi, niciodata nu este prea devreme. Raluca, ai grija te rog de noi, de acolo unde esti si ajuta-ne sa luam deciziile corecte in viata. Cei care ti-au fost prieteni nu te vor uita niciodata!


Comentarii

 1. greenfield

  Pacat, mare pacat, aveti grija de voi!

 2. Aurel Stroescu

  Multumesc ! Mereu imi dau lacrimile cand iti citesc comentariile. Pacat ca vremea nu a avut rabdare.
  Daca,daca,daca.........
  Ai grije de tine!

 3. Amy

  ai avut dreptate... e un post trist... sa o odihneasca dumnezeu pe raluca...
  si nu, viata ta nu e distrusa dupa cristina... take care of yourself and keep your spirits high >:d<


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
E-mail: corporatistu@gmail.com

Cautare

Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Dracu

CAPITAL

Ziarul Financiar

Prosport

Blog Status

Vizitatori:304.591
Insemnari:223
Comentarii:275
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare